No niin, blogi tehty ja 2 päivää olis lähtöön. Niille jotka ei vielä tiedä, niin reissun tarkoituksena on suorittaa 11 vkon työharjoittelu Vietnamissa, Huen sairaalassa. Tää matkan todellinen tarkoitus meinaa välillä itseltäkin unohtua :) Mielessä pyörii ehkä sata muuta asiaa reissun suhteen... Onkohan kaikki tarvittava hankittu, muistanko passin ja lentoliput jne. Lisäjännitystä asiaan tuo se, että mulla on säilytyksessä myös Marjan ja Kaisan lentoliput. Mullahan tunnetusti on tavarat kateissa. Ja usein. Tyttöjen oman blogin muuten löytää tuosta blogilistasta, joten käykäähän kurkkaamassa. Yhteensä meitä on 8 tässä porukassa ja muut tuleekin muualta Suomesta. Kaikilla määränpäänä Hue, joka sijaitsee Vietnamin keskiosassa rannikolla.

Keskiviikkona olis siis lähtö ja suuntana ensin Bangkok. Perjantaina lennetään Vietnamiin ja Hanoista matkataan junalla Húeen. Junassa sitten varmaankin iskee se eka kulttuurisokki; Vietnamissa ei junat kulje ihan samalla nopeudella kuin Suomessa ja istutaan ehkä matkalaukut sylissä ja polvet suussa, kun on niin ahdasta ihmismäärän takia. Eli perjantaihin saakka kaikki on vielä suht selkeetä, mutta siitä eteenpäin ei olekaan mitään tietoa mistään. Ei asuinpaikasta eikä sen kummemmin mistään muustakaan. Noh, siitä ei tarvi vielä stressata, eiköhän asiat selviä paikan päällä.

Pientä matkakuumetta alkaa siis pikkuhiljaa olla havaittavissa, parasta on olla pois Suomesta tää kaikkein ankein aika eli syksy. Tosin Vietnamissakin on sadekausi, mutta se tuskin haittaa kun lämpöä riittää. Jos vaikka tänä syksynä siellä paistaiskin aurinko koko syksyn :) Täytyy toivoa... On vaan aika varma fiilis siitä, että tästä tulee ihan mieletön reissu ja vähintäänkin paras syksy ikinä. On ihanaa siis päästä lähtemään, mutta ei niin kovin kivaa joutua hyvästelemän kaikki. Se on ainut miinuspuoli tässä.

Koitan nyt päivitellä tätä blogia aina kun ehdin ja muistan. Blogin nimi, Ðộc lập, tự do, hạnh phúc, tarkoittaa muuten suomennettuna itsenäisyyttä, vapautta ja onnellisuutta ja se ei ihan sattumalta ole tämän blogin nimi ;)